reklama 11B

Zduchovice hostí Drezurní šampionát dětí a juniorů

ikonka

Středočeské Zduchovice se stanou ve dnech 20. – 22. července dějištěm Drezurního šampionátu České jezdecké federace v kategoriích pony, dětí a juniorů. Na tři dny tak ožije tamní areál drezurou, vypsáno je více než dvacet soutěží…
18.07.2018 11:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
V pátek 20. července se pojedou rámcové zahajovací soutěže. Úlohy započítávané do Drezurního šampionátu přijdou na řadu v sobotu a v neděli. Pravidla definují celkem deset kategorií.
 
Děti na pony jsou rozděleny do čtyř skupin, které čeká obtížnost od Z do L, podle věku jezdce. Také děti a junioři na velkých koní mají možnost závodit v Z. Ti pokročilejší pak nastoupí do L a nejzkušenější juniory čekají úlohy na stupni S.
 
Podmínky pravidel šampionátu omezují start následovně: Soutěže stupně obtížnosti S a nižší se nemohou zúčastnit dvojice, které se v kalendářním roce 2017 zúčastnily mistroství ČR v kategorii starší junior. V každé kategorii může startovat dvojice, která v průběhu roku 2017 a 2018, až do zahájení Šampionátu 2018, nestartovala v soutěži se stupněm obtížnosti vyšším o jeden stupeň. Soutěže Šampionátu se může startující dvojice zúčastnit pouze v jedné kategorii!
 
Startky a výsledky najdete v záznamu závodů v odkazu níže, dále v JIS ČJF a na webu pořadatele.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE