reklama 11A

Zduchovice Jumping Festival s nedělní výhrou Zváry

ikonka

Skokové závody Zduchovice Jumping Festival vrcholily během neděle 3. června soutěží stupně T*. Jednalo se o skokovou zkoušku s finále, v níž si nakonec pro první místo dojel Ondřej Zvára. Jde o jezdce, který zvítězil i v nejvyšší sobotní soutěži…
03.06.2018 19:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Český úspěšný jezdec Ondřej Zvára sedlal ve Zduchovicích během nedělní soutěž T* koně Chaccolan. Do finále kola nastupoval s čistým kontem, stejně jako další tři dvojice. V něm pak taktéž nechyboval, navíc dokončil v absolutně nejlepším čase 47,35 vteřin. To vyneslo Ondřeji Zvárovi prvenství.

Pro druhé místo si dojel Jakub Štěrba, který s koněm Warness taktéž dokončil obě části soutěže bez trestných bodů. Jeho čas však patřil k těm pomalejším.

Další dvě pozice pak získal plzeňský jezdec Jan Štětina. Třetí příčku obsadil za výkon s koněm Celano S, s nímž chyboval v základním kole a finále následně absolvoval bez shození. Opačný průběh měl s koněm Zento S, s nímž si jedinou chybu připsal ve finále. Tento výsledek stačil na čtvrté místo konečného pořadí.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE