reklama 11A

Závody Šamorín Masters CSIO3* jsou v plném proudu

Parkurový maraton, kdy se na několika kolbištích šamorínského areálu skáče ve čtyřech mezinárodních kategoriích, odstartoval ve čtvrtek 28. července. Česká republika má ve startovních listinách početné zastoupení…
29.07.2016 10:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Jaroslav Jindra a Qentino Donth-M dokončili čtvrteční stočtyřicítku Smaragd Tour čistě. Foto: Kateřina Návojová

Hned v zahajovacím skákání pro mladé koně CSIYH se ve čtvrtek 28. července blýskla Sandra Tomaidesová, která s pětiletým Champagnerem dojela druhá.

První parkur kategorie CSIO3* byl postaven na překážkách do 140 cm a zvítězila v něm americká dvojice Chloe Reid a Sally 643. Nejlepší z Čechů Marek Klus dojel s Carisonem s chybou.

Čeští jezdci jsou v hojném počtu přihlášení do dvouhvězdové kategorie, a daří se jim. Takzvanou CSI2* Rubin Tour  dokončila Zuzana Zelinková s Cartagenou W po bezchybném výkonu čtvrtá. Pátý byl Marek Hentšel se Sauronem, sedmá Vladislava Humplíková s Buenou Utopiou a čtveřici čistých českých jezdců doplnil Zdeněk Žíla na Calou.

Smaragd Toru v rácmi CSI2* měla překážky s výškou do 140 cm. Nejlépe si vedl Jaroslav Jindra s Quentinem Donth-M, který obsadil šesté místo a sedmý byl Marek Klus s Al Camberem. Oba překonali kurz bez zaváhání.

V soutěži CSIYH pro sedmileté koně bodoval Zdeněk Žíla s Loveen Monet, když dojel druhý. Páteční program uzavřely dvě soutěže CSIO3*. V Silver Tour do 140 cm byl nejúspěšnější Jiří Papoušek s Dukatem, který dokončil s nulou na osmé příčce, a stejný jezdec byl také nejlepší z Čechů ve stopadesátce v Gold Tour, kdy došel s Capuou s jedním bodem za čas. Vítězem hlavní čtvrteční soutěže se stal Němec Andreas Kreutzer s koněm Quick Jumper.


Výsledky z Šamorína najdete ZDE


ZDE JE ODKAZ PRO ŽIVÉ INTERNETOVÉ VYSÍLÁNÍ

 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE