reklama 11A

Závěrečný den GC v Berlíně pro Ahlmanna

ikonka

V neděli 29. července se v rámci závěrečného dne mezinárodních závodů Global Champions v Berlíně uskutečnily celkem dvě skokové soutěže při CSI5*. V nejtěžší soutěži dne se před domácím publikem dařilo Christianu Ahlmannovi s klisnou Ailina…
29.07.2018 21:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Nejvyšší soutěží nedělního dne byl Šampionát berlínské německé Kreditbank AG. Na parkuru 150 centimetrů vysokém rozhodovalo o vítězi jedno rozeskakování na čas, do něhož se kvalifikovalo deset dvojic. Nejlepší výkony podali k radosti domácích němečtí zástupci. Ti nastoupili do rozeskakování ve čtyřech, dva reprezentanti přitom obsadili příčky nejvyšší.

Vítězem se stal německý jezdec Christian Ahlmann s klisnou Ailina, který dokončil rozeskakování bezchybně a v čase 33,58 vteřiny. Jednalo se o absolutně nejrychlejší jízdu v tomto zkráceném parkuru. O tři desetiny pomalejší výsledek přinesl druhé místo Marcusu Ehningovi s Comme il faut. Elitní trio pak uzavřelo švýcarský zástupce Martin Fuchs a Chica B Z.

V druhé soutěži při CSI5* se radoval z vítězství Julien Epaillard. Francouz sedlal koně Safari d Auge na parkuru 145 centimetrů vysokém.

Z týmu Prague Lions bylo během nedělního dne možné vidět na startu Nielse Bruynseelse s Delux van T&L. Tohoto valacha sedlal v nejtěžší soutěži dne v Šampionátu berlínské německé Kreditbank AG. Jezdec bojoval i o přední umístění, neboť se kvalifikoval do rozeskakování. V něm nakonec po jedné chybě obsadil devátou příčku.

V téže soutěži nastoupil na start i Peder Fredriscon, s koněm Hansson WL inkasoval 4 trestné body v základním kole. Jednalo se však o nejrychlejší základní kolo mezi těmi jezdci, kteří jednou chybovali. Díky tomu si jezdec zajistil ještě dekorované místo, neboť skončil jedenáctý.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE