reklama 11D

Závěr CSIO Šamorín v podání Čechů a Slováků

ikonka

V neděli 29. dubna se dvojice startující v českých a slovenských barvách představily v rámci CSIO5* v jediné soutěži. Ve stupňované obtížnosti do 145/150 cm si z nich nejvíce bodů připsala Zuzana Zelinková s Kleiner Lordem…
29.04.2018 20:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Více jak čtyřicet dvojic čítala startovní listina soutěže stupňované obtížnosti do 145/150 cm s žolíkem, kde tři z nich hájily české a slovenské barvy. S výsledkem 38 bodů se na konečnou 23. příčku postavila Zuzana Zelinková v sedle Kleiner Lorda. Shodný počet 25 bodů pak zaznemanali Bronislav Chudyba spolu s koněm Zapria i Ondřej Zvára, který v této zkoušce sedlal Cardiffa Dwerse Hagen Z.

Skvělou druhou příčku zakončila svou účast na tomto mítinku Anna Kellnerová, a to v soutěži na překážkách vysokých 135/140 cm při CSI2*. Česká reprezentantka se zde v sedle koně Silverstone G dokázala čistým výsledkem probojovat do rozeskakování, kde bezchybný výsledek zopakovala.

Dvě stříbrné příčky pak v rámci nedělního programu připsali slovenští jezdci. Z jedné z nich se radoval Michal Žák, který se představil ve stupňované obtížnosti do 130 cm při CSI2* v sedle Full Swing BH. Druhé místo patřilo také Sandře Bulik Kallayové, a to v soutěži určené pro pětileté koně při CSIYH1*.

Kompletní výsledkové listiny z CSIO5* najdete POD TÍMTO ODKAZEM
Kompletní výsledkové listiny z CSI2* a CSIYH1* najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: Tomáš Holcbecher




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE