reklama 11B

Zakončení projektu „Češi do Normandie“

Společnost Alltechnology C.Z. ve spolupráci s českou značkou Fitmin připravila v pořadí druhou tiskovou konferenci, která se konala u příležitosti slavnostního zakončení projektu "Češi do Normandie" podporující českou jezdeckou reprezentaci...
24.07.2014 23:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

v jejím úsilí zúčastnit se Alltech FEI Světových jezdeckých her v Normandii

Slavnostní předání šeku. Foto archiv pořadatelů projektu

FOTOGALERIE

Konference se konala dne 23. července v hotelu Jalta na Václavském náměstí v Praze. Mezi hlavní mluvčí patřili zástupci společností Alltechnology C.Z. a značky Fitmin a nominovaní jezdci z řad vytrvalosti, voltiže, vozatajství, reiningu, všestrannosti a paradrezury. Mezi patrony akce, kteří se zúčastnili, byl herec Marian Roden (patron vozatajství) a Pavel Čechovský (zástupce Koňské záchranky a patron vytrvalosti). 
 
Hlavním tématem akce bylo shrnutí aktivit a výsledků projektu "Češi do Normandie",  přiblížení Alltech FEI Světových jezdeckých her a představení jezdců, kteří budou Českou republiku v tomto jedinečném sportovním klání reprezentovat. Cílem projektu bylo mediálně podpořit české jezdce a celý český jezdecký sport rozšířit v podvědomí veřejnosti. Zároveň se prostřednictvím sbírkové části projektu podařilo vybrat částku 61 046 , která byla předána zástupci České jezdecké federace, panu inženýru Janu Metelkovi. Tato částka bude následně rozdělena mezi nominované jezdce
 
Tisková konference byla cílovou metou projektu Češi do Normandie a poděkování patří všem, kdo se na něm spolupodíleli, včetně partnerů a patronů projektu. Za mediální podporu patří velký dík společnostem Equinet (Jezdci.cz a EquiTV.cz), Equichannel a Profipress, kteří v rámci projektu uveřejnili více než 42 tématických příspěvků a 9 videomedajlonků (dalších 7 je ještě plánováno uveřejnit). Díky patří i mediálně známým patronům, kteří projektu propůjčili své jméno. Patronem pro všestrannost byl legendární žokej Josef Váňa st., pro skoky herečka Kateřina Brožová, voltiž herec Jiří Dvořák, vozatajství herci Karel a Marian Rodenovi, reining herečka Jana Janěková, paradrezúru herečka Vanda Hybnerová a vytrvalost Koňská záchranka. Rádi bychom také poděkovali České jezdecké federaci za zaštítění a podporu celého projektu.
 
Závěrečnou třešničkou na dortu je speciální poděkování autorům uměleckých děl, které byly projektu věnovány, a které budou předány nejúspěšnějším českým jezdcům po Alltech FEI Světových jezdeckých hrách v Normandii. Věnovali je: Michaela Litovová (manažerka vytrvalosti), Jiří Jirsa (jezdec vytrvalosti) a Soňa Štossová (umělkyně).
 
Projekt „Češi do Normandie“ byl založen v prosinci 2013 společnostmi Alltechnology C.Z. a českou značkou Fitmin, s cílem pomoci splnit sen nadějným českým jezdcům, kteří se na nás obracejí s prosbou o podporu při jejich přípravě na Alltech FEI Světové jezdecké hry 2014 v Normandii.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE