reklama 11A

Z webů sítě EQUINET zmizí veškeré osobní údaje

ikonka

Na nařízení Evropské unie GDPR (General Data Protection Regulation), které vstoupí v účinnost 25. května 2018, se připravujeme mj. i na webech společnosti EQUINET. Z databáze registrovaných uživatelů budou odstraněny veškeré osobní údaje…
04.05.2018 15:28  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Jediným registračním údajem tak zůstane aktivní e-mailová adresa. Další informace, jako jsou jména a příjmení uživatelů, adresy či telefonní čísla budou odstraněny, a tak uživatelské účty zůstanou zcela anonymní. 
 
V praxi to znamená, že uživatelé, kteří na sebe budou chtít např. k publikovanému inzerátu na www.jezdeckainzerce.cz uvést jméno a příjmení, telefonní kontakt, případně místo bydliště apod., jej musí napsat přímo do textu inzerátu. Systém pouze umožní ostatním uživatelům autora kontaktovat prostřednictvím připojeného e-mailového formuláře. Ten bude navíc ochráněn před automatickým rozesíláním e-mailů. 
 
Uživatelé, kteří mají zájem odebírat informační e-maily o nových článcích na JEZDCI.cz, videích na EQUITV.cz či inzerátech na JEZDECKAINZERCE.cz, si mohou kdykoliv tento odběr sami aktivovat i zrušit. Nově však bude usnadněna možnost zrušit i celou registraci e-mailové adresy.
 
Věříme, že tato připravovaná opatření všichni uživatelé přijmou s pochopením a při využívání služeb internetových médií skupiny EQUINET pro ně nebudou znamenat žádné komplikace. Po dokončení veškerých úprav vás budeme informovat! 
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE