reklama 11D

Whitakerovo čtvrteční vítězství v Göteborgu

ikonka

Brit Michael Whitaker podal nejlepší výkon v rámci nejtěžší soutěže čtvrtečního závodního dne 22. února při CSI5*-W v Göteborgu. V dějišti kvalifikačního kola Světového poháru západoevropské ligy tak hned z kraje ukázal, že si přivezl dobrou formu…
23.02.2018 06:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Během čtvrtečního dne se uskutečnily dvě skokové zkoušky v rámci úrovně CSI5*-W. Tou nejtěžší a také závěrečnou pro tento den byl parkuru s výškou překážek 150 centimetrů, který byl hodnocen na čas. Z bezchybné devítky jezdců se dva účastníci zbytku poměrně značně časově vzdálili. Pouze dvěma startujícím se totiž podařilo nechybovat a zároveň dokončit v čase pod 68 vteřin.

V čase 66,11 sekund si vítězství nakonec zasloužil Brit Michael Whitaker s koněm JB´s Hot Stuff. Nejblíže se k němu dostal německý reprezentant Marcus Ehning a Cornado NRW, když dokončil v čase 67,73 vteřiny.

Třetí příčku pro sebe nakonec získal další německý reprezentant, a to Daniel Deusser a Cassini Bay. Německý zástupce však měl již téměř třívteřinovou ztrátu na druhou pozici. Dokončil totiž v čase 70,52 vteřiny.

Velice dobře se prezentoval i rakouský zástupce, Max Kühner. Svým výkonem bez tretsných bodů a v čase 71,15 sekund si totiž dojel pro konečné čtvrté místo ve výsledkové listině.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE