reklama 11C

Weby Jezdci.cz a EquiTV prošly kosmetickou úpravou

Možná jste si toho již všimli sami, možná ještě ne, ale naše portály Jezdci.cz a EquiTV prošly v posledních dnech a hodinách několika více, či méně podstatnými kosmetickými úpravami. Zajistit by vám měly samozřejmě komfortní přístup k informacím...
02.12.2014 15:32  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Tou první změnou, které si jistě všimnete na první pohled, je „jezdící text“ pod hlavičkou obou webů. Obdobnou formu publikování informací možná znáte ze zpravodajských televizních stanic, jako je např. ČT24 apod. My bychom rádi primárně používali na prezentaci zajímavých jezdeckých projektů, a to nejen z naší vlastní produkce
 
Zatímco v záhlaví stránky Jezdci.cz přibylo zmíněné pohyblivé textové pole, jiná část horizontálního menu zmizela. Ale ne úplněnyní se schovává pod políčkem „RŮZNÉ“, kde najdete stránky s kontaktními údaji, informacemi o Jezdeckém klubu Jezdci.cz, dále také návod k použití některých funkcí na našem webu a v neposlední řadě možnosti, jak nás lze podpořit. Hned vedle se vám dynamicky rozbalí menu s rubrikami článků.
 
Podpořit nás můžete i tím, že naše články, reportáže, informace o závodech, videa a on-line přenosy budete sdílet prostřednictvím sociálních sítí. K tomu vám nyní dopomohou jednoduché ikonky u jednotlivých příspěvků. Pokud si nevystačíte s propojením na Facebook,Twitter a Google+, pak můžete odkaz na stránku sdílet kdekoliv jinde. URL odkaz získáte prostřednictvím poslední z ikonek.
 
Připravili jsme pro vás ještě řadu dalších drobných změn, ale některé nejsou ani běžně postřehnutelné. Každopádně by vám měly být nápomocné ke komfortnějšímu využívání našich portálů. Pokud byste rádi do budoucna změnili cokoliv dalšího, neváhejte se nám ozvat a my se pokusíme při příštích úpravách vaše postřehy brát v potaz. Jedině díky vám jsou totiž naše weby tak úspěšné a mohou se stále rozvíjet dál. Děkujeme, že jste s námi!
 
Tým Equinet s.r.o. – vydavatel portálů Jezdci.cz a EquiTV.cz



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE