reklama 11C

Web Jezdecké inzerce je tu pro vás již 10 měsíců

ikonka

Ve středu 11. července je to přesně deset měsíců, co jsme pro vás spustili web Jezdecké inzerce. Za tu dobu se stal vyhledávaným inzertním portálem s nabídkou všeho, co se koní a jezdectví týká. My se však snažíme, aby byl uživatelsky stále lepší…
11.07.2018 11:28  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Za deset měsíců od svého spuštění má web Jezdecké inzerce více než tisíc registrovaných uživatelů. Vstoupilo na něj více než čtvrt milionu návštěvníků, kteří dohromady otevřely přes tři čtvrtě milionu odkazů. 

V několika přehledně členěných rubrikách tam lze najít pestrou škálu nabídek i poptávek. Nejvíce využívaná je sekce vybavení pro jezdce a vybavení pro koně, nejatraktivnější je pro návštěvníky webu sekce prodeje koní. 

Celkem se na Jezdecké inzerci za její existenci objevilo bezmála dva tisíce inzerátů, počet momentálně aktivních inzerátů je téměř sedm set. Jezdecká inzerce poskytuje většinu služeb zdarma. Ti, kteří chtějí být víc vidět, mohou využít PREMIUM program. 

V úterý 11. září to bude přesně rok a my se snažíme Jezdeckou inzerci pro vás stále vylepšovat tak, aby byla uživatelsky co nejpříjemnější. Máte nápad, co by se mohlo změnit, vylepšit či zjednodušit? Napište nám svůj návrh na email info@jezdeckainzerce.cz do středy 18. srpna! 

Web Jezdecké inzerce najdete na této adrese www.jezdeckainzerce.cz 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE