reklama 11C

Web Jezdecká inzerce CZ má vždy aktuální obsah

ikonka

V pondělí 11. prosince 2017 oslaví web Jezdecká inzerce CZ první tři měsíce existence, což je důležitý mezník! Inzeráty starší tří měsíců se totiž automaticky smažou a pokud je jejich obsah stále aktuální, uživatelé je musí vložit znovu!…
09.12.2017 01:31  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Za necelé tři měsíce bylo na web www.jezdeckainzerce.cz vloženo 660 inzerátů, byť jich na stránkách aktuálně najdete „jen“ 440. Ty ostatní již jejich autoři smazali patrně proto, že inzerce splnila účel a nabídka, či poptávka obchodu nebo služeb již není aktuální. 
 
Pokud aktuální je i po třech měsících, pak si inzerent může anonci vložit znovu. Jestliže to ovšem učiní dříve než po třech měsících, musí bezodkladně smazat starší verzi, neboť opakované vkládání stejného, resp. obdobného inzerátu, není povoleno a dodržování pravidel je správci webu denně kontrolováno.
 
Při opětovné publikaci by samozřejmě měl autor inzerátu zvážit, zda ten původní byl dostatečně atraktivní pro potenciální zájemce a neměl by jeho obsah upravit – ať už se jedná o text, fotografii, nebo uvedenou cenu, která zajisté hraje u případných zájemců důležitou roli.
 
Ať už při prvním, či opakovaném vkládání inzerce by autoři neměli zapomínat na dodržování veškerých pravidel webu Jezdecká inzerce CZ. Nejčastějšími prohřešky jsou: nekvalitní, či chybně otočené fotografie, fotografie s ochrannými prvky konkurenčních inzertních webů, graficky upravené obrázky či loga místo fotografií, nepovolené zvýraznění inzerátu VELKÝMI PÍSMENY, vkládání komerční inzerce v sekci OBCHOD bez označení a objednání úhrady poplatku 300 Kč bez DPH za KOMERČNÍ inzerci. Při porušení pravidel správci webu přestupky odstraní a příp. na ně autora upozorní. Pokud by došlo k opakovanému porušení pravidel, může dojít ke smazání celého inzerátu, či dokonce zablokování účtu uživatele. Poslední možnost však naštěstí ještě nikdy použita nebyla. 
 
Služeb stránek www.jezdeckainzerce.cz již využilo 460 registrovaných uživatelů. Samotný web navštívilo téměř 90 tisíc návštěvníků! DĚKUJEME VŠEM!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE