reklama 11C

Ward šampionem Světového poháru ve skákání

Americký reprezentant Mclain Ward dovedl své úspěšné tažení při finále Světového poháru v parkurovém skákání k vítěznému konci. Vyhrál dvě ze čtyř kol, v posledním nedělním navíc nechyboval. Více se dočtete v článku níže.
03.04.2017 13:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Mclain Ward (uprostřed) na stupních vítězů s druhým Romainem Duguetem a třetím Henrikem von Eckermannem. Foto: FEI / Liz Gregg

Člen amerického olympijského družstva Mclain Ward dokázal vyhrát finále Světového poháru v parkurovém skákání. Radost měl o to větší, že se mu to povedlo „doma“ v USA. Finále se jelo od 30. března do 2. dubna v Omaze v Nebrasce. 
 
Ward spolu s neskutečně brilantně skákající klisnou HH Azur vyhrál už zahajovací honební skákání ve čtvrtek 30. března. Tím si vytvořil výhodnou pozici, kterou potvrdil o den později v druhém kole.
 
Když pak v nedělní rozhodující soutěži znovu nechyboval ani v jedné ze dvou jízd, potvrdil tak suverénním způsobem svou cestu za letošním titulem vítěze SP.
 
Vítěz ke svému triumfu řekl, že je vděčný za klisnu, kterou jezdí i tým lidí, který má kolem sebe, protože bez nich by vyhrát nedokázal. 
Pro druhou příčku si dojel Švýcar Romain Duguet s koněm Twentytwo des Bichesa třetí místo vybojoval Henrik von Eckermann (SWE) na Mary Lou.
 

Výsledky najdete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE