reklama 11D

Výhra Šalkové při čtvrtečním Wiener Neustadtu

ikonka

Od čtvrtečního dne 7. černa se v rakouském Wiener Neustadtu v Lake Aréně konají mezinárodní skokové závody. Na nich nechybí ani čeští reprezentanti. Skvělé vítězství si tento den připsala na konto česká jezdkyně Tina Šalková s koněm Diger…
07.06.2018 20:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká reprezentantka Tina Šálková sedlala koně Diger v soutěži Middle Tour, která se jela na parkuru 130 centimetrů vysokém. Soutěž hodnocenou na čas absolvovala za 59,19 vteřin a v cíli měla dokonce více jak pětivteřinový náskok na druhého umístěného. Díky ní se tak areálem nesla česká hymna.

Na čtvrté místo v téže soutěži dosáhla Zuzana Zelinková. Ta se představila s koněm Calira T.

Česká ekipa byla úspěšná i v nejtěžší soutěži. Závodní den uzavřel parkur jedoucí se v rámci Big Tour. Na parkuru 140 centimetrů vysokém si z Čechů nejlépe vedl Kamil Papoušek, když s koněm Agata van Grasshopper získal pěkné páté místo.

Další úspěchy si Češi připsali v soutěžích CSIYH1*.  Mladí koně závodili během čtvrtečního dne v soutěžích při CSIYH pouze na trestné body a bezchybní se tak podělili o první místo. V rámci kategorie pro pětileté koně se tak po bezchybném parkuru umístil na děleném prvním místě Kamil Papoušek s koněm Greta SW.

Pro šestiletý ročník byl připraven parkur 120 centimetrů vysoký. Do cíle se bez trestných bodů dostala Zuzana Zelinková s koněm Ekatharina, Marek Hentšel s koněm Acanto Blue a hned s dvojicí koní nechyboval Kamil Papoušek. Ten v této soutěži sedlal koně Gaspari a Mister Star VD Zandhoeve.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: Radovan Šalek




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE