reklama 11A

Vydařený závěr CSI Salzburg pro Čechy i Slováky

ikonka

V neděli 10. prosince uzavřela české i slovenské dvojice svou účast na CSI v rakouském Salzburgu skvělými výsledky. V Grand Prix při CSI4* se na překážkách vysokých 160 cm z Čechů nejvíce dařilo Alešovi Opatrnému, který inkasoval čtyři trestné body…
10.12.2017 18:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

ilustrační foto: David Horváth / CET

Dvě české dvojice nastoupily do zlatého hřebu CSI4* v rakouském Salzburgu. Startovní listina Grand Prix čítala celkem čtyřicet dvojic, z nichž se devíti bezchybným podařilo probojovat do rozeskakování.

To se bohužel netýkalo ani jednoho z českých jezdců. Čtyři trestné body zabránily v postupu do rozeskakování Alešovi Opatrnému v sedle VDL Fakira. Stejný osud potkal také slovenského jezdce Bronislava Chudybu, který zde sedlal Zapriu. S pěti trestnými body pak protnula cílovou pásku základního kola Grand Prix česká reprezentantka Alena Gasperl spolu s koněm Coupe Daenemark.

Skvělým druhým místem zakončil salcburský mítink Roman Ducháč. Ten se bezchybným výkonem v základním parkuru Grand Prix při CSI2* kvalifikoval spolu s dalšími dvěma jezdci do rozeskakování, kde počítal čtyři trestné body. Smolná chyba českému jezdci zabránila ve vítězství, protože čas 37,02 vteřin byl více jak o dvě vteřiny rychlejší než, kterého dosáhl bezchybný Hans-Dieter Dreher.

Jeden trestný bod zabránil ve stejné soutěži v postupu do rozeskakování Natálii Roučkové, která se nakonec musela spokojit s šestou příčkou výsledkové listiny.

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE