reklama 11D

Výběr hřebců do PK CS se chystá v Mněticích

V Mněticích u Pardubic se ve dnech 18. - 19. listopadu uskuteční výběr hřebců do plemenitby plemenné knihy slovenského teplokrevníka (CS). Pro nižší počet přihlášených se akce nakonec spojí s předvedením hřebců po 80 denním testu…
13.11.2016 08:00  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D

Na výběr hřebcůzápisu do PK CS se přihlásilo méně dvouletých i starších hřebců, pořadatel se proto rozhodl spojit tuto akci společněpředvedením hřebců po 80 denním testu, které se mělo konat o pár dní dříve, v úterý 15. listopadu.

Oficiální program začne během pátku 18. listopadu, ve čtvrtek však mají zájemci možnost vyzkoušet si halu a i skokové řady. V pátek pak proběhne měření dvouletých hřebců (od 9:30), předvedení na tvrdém povrchu (od 11:00), skok ve volnosti (od 13:00) a také drezurní úloha a parkur hřebců po 80 denním testu. Ta by se měla uskutečnit zhruba od 14 hod na venkovním kolbišti.

sobotu se od 9:30 budou předvádět starší hřebci, kteří žádají o zápis do PK CS.  O hodinu později proběhne skok ve volnosti hřebců po 80 denním testu. V pravé poledne se pak po krátké přestávce uskuteční slavnostní vyhlášení.

Další podrobnosti naleznete na stránkách svazu ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE