reklama 11B

Voltižní soutěže při CHIO v Cáchách ovládli Němci

ikonka

Němečtí reprezentanti zcela ovládli voltižní soutěže pořádané v rámci jezdeckého festivalu CHIO v Cáchách. Na domácí půdě zvítězili ve všech vypsaných kategoriích včetně soutěže národních týmů CVIO. Závodilo se od 13. do 15. července.
16.07.2018 16:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Voltižní soutěže otevřely letošní ročník světově proslulého festivalu CHIO v Cáchách. V konečném hodnocení je zcela ovládli domácí reprezentanti.
 
V kategorii žen bralo Německo všechny tři medailové pozice, stejně jako v kategorii mužů. Mezi ženami vyhrála Kristina Boe, jež cvičila na koni Don de la Mar pod vedením americké lonžérky Winnie Schlüter. Její průměrná známka měla hodnotu 8,186, přičemž za Freestyle dostala 8,730.
 
V soutěži mužů kraloval Thomas Brüsewitz na Danny Boy OLD (Patrik Looser), který byl oceněn průměrnou známkou 8,219 a za volnou sestavu měl dokonce 8,752.
 
Němci vyhráli i v Pas de Deux zásluhou Torbena Jacobse a Sophie Bresch. Také oni cvičili s Danny Boyem, jehož vedla Alexandra Knauf. Také ve skupinách dominovali domácí jezdci a v celkovém hodnocení CVIO tak nemohl být nikdo výše než Německo.
 

Výsledky z voltižních soutěží najdete TADY

Foto: web CHIO Aachen




Štítky: voltižCáchy
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE