reklama 11C

Voltižní reprezentace vyráží na CVI do Itálie

ikonka

Česká voltižní reprezentace se ve dnech 29. března až 1. dubna zúčastní mezinárodních závodů CVI v italském městě Fossalta di Portogruaro. Soutěžit budou voltižéři v několika věkových skupinách, od dětí přes juniory až po seniorskou kategorii.
27.03.2018 15:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Ve Fossalta di Portogruaro se Češi představili při CVI i v loňském roce, a nutno říct, že úspěšně. Na letošní mítink se tam chystá více než desítka soutěžících. 
 
Do kategorie pro juniory CVIJ2* nastoupí Tereza Czyžová, která se před rokem z Itálie přivezla stříbro v dětské soutěži. Dále bude závodit Kristýna Kyselá, Michaela Milatová a Barbora Kyselá. Tyto všechny jezdkyně budou cvičit na Aladinovi. S Patriotem čekají sestavy CVIJ2* Lucii Kubíkovou a na Landarovi bude cvičit Kateřina Reslerová.
 
Do CVI pro děti jsou přihlášeny Anežka Žůrková (2* Patriot), Klára Kyselá (1* Aladin) a Kristina Claudia Rejnková (1* Eduardo). 
 
Zastoupení budou mít v Itálii i senioři. Jan Hablovič (Aladin) je na soupiskách pro CVI2* a Kateřina Kocurová pojede CVI3* s Patriotem.
 
Foto: Kateřina Návojová



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE