reklama 11D

Voltižní reprezentace se účastnila CVI v Pezinku

ikonka

Ve dnech 15. – 17. června se v Pezinku na Slovensku konaly mezinárodní voltižní závody CVI. U našich sousedů nemohli chybět reprezentanti České republiky, kteří patří napříč všemi jezdeckými disciplínami k nejúspěšnějším sportovcům…
19.06.2018 13:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Své kvality potvrdili čeští voltižéři na CVI v Pezinku. V silné konkurenci uspěli v několika kategoriích. Adéla Kotolová byla druhá v jednohvězdové dětské soutěži. Cvičila s Landarem pod vedením Petry Cinerové. 
 
Stejnou příčku získala také Tereza Czyžová v CVI2* pro juniorky. Sestavu předvedla na Aladinovi, jehož tradičně lonžoval Ondřej Svoboda, a dostala za ní vysokou známku 7,572. Stejný kůň a lonžér se také podíleli na druhém místě juniorské skupiny TJ Slovan Frenštát v CVI2*.
 
Jan Hablovič (Kuzma – Libuše Hablovičová) byl v kategorii mužů seniorů v tříhvězdové úrovni pátý, také on dostal vysoké hodnocení přesahující 7 bodů. 
 
V CVI3* v soutěži skupin se z druhého místa radovali členové JK voltiž Albertovec. Ty ve výkonech oceněných známkou 7,246 podpořila lonžérka Andrea Videnková s Patriotem.
 
 

Výsledky z CVI Pezinok najdete ZDE




Štítky: CVIvoltiž
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE