reklama 11B

Voltižní reprezentace míří na CVI do Budapešti

ikonka

Také voltižní reprezentanty čeká během nabitého druhého květnového víkendu výjezd na mezinárodní závody. Početná ekipa míří na CVI do Budapešti. Zastoupení bude mít Česká republika hned v několika kategoriích. Silná je sestava juniorů.
09.05.2018 16:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Voltižní soutěže startují v Budapešti v pátek 11. května. Čeští zástupci zasáhnou do bojů o nejvyšší příčky hned v několika kategoriích. Nejpočetnější zastoupení mají junioři v CVIJ2*. V této kategorii se představí Tereza Czyžová s Aladinem, s Laudatiem budou cvičit Kristýna Kyselá, Barbora Kyselá a Michaela Milatová. Dále bude závodit Nela Stříbná, Vanessa Krištofová a Lucie Kubíková s Aramisem a na Edouardovi D předvede své sestavy Kateřina Reslerová.
 
V dětské kategorii CVICh2* bude startovat Anežka Žůrková (Aramis) a do jednohvězdových soutěží nastoupí Nicol Polsterová a Klára Matulíková s Kuzmou a Kristina Claudia Rejnková (Edouardo D).
 
Zastoupení bude mít Česko i v seniorském klání. CVI3* čeká Kateřinu Kocurovou (Patriot) a Jana Habloviče (Kuzma).
 
Chybět nebudou také skupiny. Českou republiku budou reprezentovat voltižéři z TJ Slovan Frenštát pod Radhoštěm a JK Voltiž Albertovec.
 

Web pořadatele můžete navštívit TADY




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE