reklama 11B

Voltižérka Tereza Czyžová druhá v CVICh v Itálii

Česká voltižní reprezentace nechyběla ve dnech 13. – 16. dubna na mezinárodních závodech v italském městě Fossalta di Portogruaro. Naši voltižéři se prezentovali velmi dobře. Druhým místem se blýskla Tereza Czyžová v CVICh2*.
20.04.2017 09:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: screen videa z CVI

Výborně obsazeného voltižního mítinku CVI ve Fossalta di Portogruaro se zúčastnili čeští jezdci. Skvělé druhé místo ve finálovém hodnocení dětské kategorie CVICh2* vybojovala Tereza Czyžová, která závodila s Aladinem pod vedením Ondřeje Svobody. Za svůj výkon dostala známku 6,943. Ve stejné soutěži dokončila na šesté příčce Michaela Milatová a sedmá dojela Veronika Cábová. Obě cvičily také na Aladinovi.
 
Juniorská skupina z Albertovce obsadila v konkurenci třinácti skupin osmé místo v CVIJ2* (6,642). Jejich čtyřnohým partnerem byl Patriot, kterého lonžoval Ladislav Menšík. Seniorská skupina z Tlumačova na koni Condor dojela na páté příčce (6,231). Koně lonžovala Libuše Hablovičová.
 
Hvězdnou sestavu viděli diváci ve finále seniorské soutěže dvojic. Pas-de-deux ovládlo domácí duo Silvia Stopazzini a Lorenzo Lupacchini se známkou 8,604. Tito sportovci jsou úřadujícími vítězi Světového poháru 2016/2017.



Štítky: voltižCVI
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE