reklama 11B

Vítězství Aleše Opatrného při nedělním CSI Cervia

ikonka

Početná česká ekipa nechyběla na startech soutěží při italském CSI Cervia ani v neděli 18. března. Vítězstvím zakončil tento mítink Aleš Opatrný, který ovládl soutěž s výškou překážek 130 cm při CSI2* v sedle Idaria Van Het Netehof…
18.03.2018 18:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

S bezchybnými výsledky dokončily nedělní soutěže s výškou překážek 130 cm v rámci CSI2* dvě české dvojice. Aleš Opatrný v sedle Idaria Van Het Netehof dokázal navíc protnout cílovou pásku rozeskakování v nejrychlejším čase a dojel si tak pro vítězství. Trojlístek na stupních vítězů uzavřel ve stejné soutěži Ondřej Zvára spolu s Tual Blue. Do rozeskakování se probojoval také Kamil Papoušek, který ale v sedle Agaty Van Grasshopper zaznamenal chybu a uzavřel tak elitní desítku výsledkové listiny.

Aleš Opatrný i Ondřej Zvára nastoupili do soutěže Grand Prix, která je započítávána do žebříčku Longines. Aleš Opatrný v sedle koně Clintgold zaznamenal chybu a postavil se na konečnou patnáctou příčku. Stejný osud potkal také Ondřeje Zváru spolu s Quimerem M, kterému patřila příčka sedmnáctá.

Stupně vítězů ovládla česká vlajka v soutěži při CSI1*, kde byl pro jezdce připraven parkur vysoký 125 cm. Zlatou příčku zde obsadila Sára Vingrálková spolu s koněm Kas-sini DC. Stejné jezdkyni patřila také stříbrná příčka, a to v sedle Celany Z. Elitní trojici pak uzavřela Miroslava Šťovíčková, která zde sedlala koně El Rocco.

Čistý výsledek Sofie Najmanové v soutěži, kde překážky měřily 135 cm při CSI2* stačil v sedle Casanovy S na třináctou pozici výsledkové listiny. Valentýna Kuková zakončila tento italský mítink druhým místem na parkuru vysokém 115 cm při CSI1*, a to v sedle koně Spotlight Z.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE