reklama 11A

Vingrálková dvaadvacátá na ME v Šamoríně

Během nedělního dne 13. srpna jsme měli v rámci finále pro juniory na mistrovství Evropy v Šamoríně také jedno želízko v ohni. Do náročného dvoukolového vrcholu se probojovala Sára Vingrálková, která s koněm Chieano skončila nakonec na 22. pozici…
13.08.2017 19:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Z více jak sto juniorů se do finále kvalifikovala pouze elitní třicítka, a mezi nimi k velké české radosti i Sára Vingrálková. Jezdkyni tak v neděli čekala dvě náročná kola, obě s výškou překážek 140 centimetrů. V rámci toho prvního si jezdkyně s koněm Chieano připsala na své konto 12 trestných bodů a vstupovala do druhého nedělního kola z pětadvacáté pozice.

Napodruhé však jezdkyně předvedla velmi vydařený výkon pouze s jednou chybou. To jí nakonec ještě lehce posunulo v hodnocení vpřed, a to na konečné 22. místo ve výsledkové listině. Na kontě měla tak celkem z pěti jízd 22,44 trestných bodů. Vítězství získala holandská dvojice Rowen dan de Mheen a Q Verdi s 1,62 trestnými body.

Ve finále pro mladé jezdce nikdo z české ekipy nestartoval. Pro vítězství si v této kategorii dojel Bryan Balsiger (Clouzot de Lassus) ze Švýcarska, když těsně porazil Justine Tebbel (Light Star) a Amy Inglis (Wishes).

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE