reklama 11B

Video záznam Velké květnové ceny 2018 v Chuchli

ikonka

EquiTV.cz pro vás připravila ve spolupráci s Jockey Clubem ČR na sezonu 2018 sérii on-line přenosů z dostihových mítinků ve Velké Chuchli. V neděli 20. května se tam konala 69. Velká květnová cena. Připravili jsme pro vás video záznamy všech dostihů…
21.05.2018 15:19  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Vítězem vrcholu šesté kapitoly letošní sezony v Praze-Velké Chuchli, 69. Velké květnové ceny (I. k., 1600 m, 135 tis. Kč) pro čtyřleté a starší koně se stal šestiletý valach Ideal Approach s žokejem Jiřím Chaloupkou. Ten se ve Velké květnové prosadil již počtvrté. 
 
Reprezentant stáje Lokotrans, loňský Nejlepší mílař na Slovensku si připsal již sedmé kariérní prvenství, avšak premiérové na pražské dráze. Svěřenec Luboše Urbánka svůj triumf ozdobil novým rekordem dostihu 1:36,60, kterým o dvanáct setin sekundy překonal loňský výkon Aldara. 
 
O půl délky druhý finišoval dvojnásobný premiant Gomba handicapu Master of Gold, nejlepší trojici dotvořil předloňský juniorský šampión Zock.
 
Rekordní tabulky se měnily i po rámcové Ceně Derby Clubu Prague (1000 m), v níž pětiletá Anitschka časem 58,10 vytvořila nový rekord chuchelského závodiště na nejkratší trati jeden kilometr.
 
 
 
 
 
 
 
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE