reklama 11D

Video záznam Jarní ceny klisen 2018 v Chuchli

ikonka

EquiTV.cz pro vás připravila ve spolupráci s Jockey Clubem ČR na sezonu 2018 sérii on-line přenosů z dostihových mítinků ve Velké Chuchli. V neděli 6. května se tam konala Jarní cena klisen. Připravili jsme pro vás video záznamy všech osmi dostihů…
07.05.2018 17:53  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D

Vítězkou prvního klasického dostihu sezony, 70. Jarní ceny klisen (Listed, 1600 m, 550 tis. Kč, 3l. klisny) se stala sázková druhá spolufavoritka (4:1) LADY WESTMINSTER, kterou při jejím teprve třetím životním startu a vůbec prvním představení na českém území, k premiérovému triumfu dovedl mnohonásobný švédský žokej-šampión Per-Anders Graberg, přičemž pro něj šlo při šesté návštěvě Velké Chuchle o první české vítězství. 

Hnědka stáje Westminster Race Horses na rychlé dráze dosáhla výtečného času 1:35,85, jímž o dvě sekundy vylepšila rekord dostihu a jen o jedinou setinku sekundy zůstala za absolutním rekordem chuchelské dráhy. Trojnásobný český trenér-šampión Václav Luka zaznamenal své osmé klasické prvenství, čtvrté v ČR a první v Jarní ceně klisen.

Po boji o půl délky druhá finišovala outsiderka Rabbit Havana (ž. Havelková, tr. Petrlík, Rabbit Trhový Štěpánov, 30:1), s odstupem pěti délek pak její stájovou kolegyni Rabbit Bated (ž. Šara, 20:1) na čtvrté místo odkázala Carmella (ž. Mitchell, tr. Török, DS Pegas, 7:1). Pětici doplnila úspěšnější z dvojice německých aktérek La Mia (ž. Šafář, tr. Richter, Stall Dresor, 15:1).




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE