reklama 11D

Veletrh Fieracavalli 2017 láká na nabitý program

ikonka

Ve dnech 26. – 29. října se v italské Veroně koná tradiční veletrh Fieracavalli. Festival pro všechny milovníky koní, fanoušky jezdeckého sportu, chovatelé i ty, kteří mají koně jako hobby má bohatou historii. Na co se mohou těšit návštěvníci letos?
23.10.2017 13:40  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Tradice festivalu Fieracavalli byla založena v roce 1898! Tehdy se poprvé ve Veroně konala jezdecká show. 
 
Ta pochopitelně doznala do dnešních dní značných změn a v posledních letech nabízí rozsáhlý veletrh se stovkami vystavovatelů z celého světa, bohatý doprovodný program s koňmi a hlavně parkurový Světový pohár. Tomu se budeme věnovat ve zvláštním příspěvku.
 
Samotný festival Fieracavalli přináší ve čtyřech dnech, vedle samotného veletrhu, řadu koňských show. Každý den mohou diváci sledovat westernová vystoupení, horsmanship, chovatelské přehlídky.
 
Probíhat budou parkurové soutěže pro pony, v neděli 29. října se například uskuteční show arabských koní, diváci uvidí i přehlídku shirských koní. Proběhne několik seminářů ke vztahu koně s jezdcem, jeho ovladatelnosti, poslušnosti a chování. 
 
Body programu se různě časově budou prolínat, poběží totiž ve více výstavních halách současně. Brány areálu se otevřou 26. října a akce potrvá do neděle 29. října.
 

Pokud se do Verony chystáte a nechcete, aby vám něco uniklo, podívejte se do podrobného programu v tomto odkazu.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE