reklama 11C

Večerní galashow v Lysé nad Labem 2017

V rámci letošní výstavy Kůň 2017 nebude na programu chybět ani večerní galashow. Uskuteční se během pátečního a sobotního dne 15. a 16. září, a to vždy od 19:30 hodin. V článku vám přinášíme podrobnější program…
12.09.2017 08:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

V programu vystoupí tradičně starokladrubští bělouši z Národního hřebčína Kladruby nad Labem s vozataji Františkem Kollertem a Milanem Závorkou. Zemský hřebčinec Písek se představí skokovou čtverylkou a další zemský hřebčinec – Tlumačov – předvede, jak jejich spřežení převáželo zvon z Pražského hradu do kostela sv. Havla.

Mezi vrcholy večera bude jistě patřit i vystoupení, které připravil Petr Doubek s lipicány. Do Lysé se po roce vrací Míla Simandl a jeho přirozená komunikace. Děti na pony z Jezdeckého klubu Dominika mají připravenou pohádku Tři oříšky pro Popelku.

Tradičně velký ohlas mívá i vystoupení Milana Maťátka, který vždy prokazuje, že na koni se nestárne. Své vozatajské mistrovství předvede Josef Kočovský se svými shetlandy. Tentokrát nebude chybět ve večerním programu western, ovšem žertovném duchu. Součástí programu bude i vystoupení členky Barokní společnosti Johanky Spáčilové.

Celý program doprovodí zpěvem Dagmara Zázvorková. Aktuální informace naleznete na stránkách výstaviště ZDE. Změna programu vyhrazena.

Zdroj: Tisková zpráva Výstaviště Lysá nad Labem




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE