reklama 11D

Ve Strzegomi vybojoval Abík druhé místo

Na národních soutěžích všestrannosti CNC v polské Strzegomi se ve dnech 23. - 24. dubna nejvíce dařilo z české ekipy Jaroslavu Abíkovi. Ten s koněm Caspro skončil v soutěži „L“ dle polského označení na pěkném druhém místě…
26.04.2016 06:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Českým jezdcům se podařilo ve třech soutěžích dokončit alespoň jednouelitní desítce. Pro nejlepší umístění si dojel Jaroslav Abík a Caspro, kteřísoutěži „L“ získali druhou pozici. Po drezuře sice nebyli tak vysoko, jako jednimála však ke skóredrezury nepřidali žádné další zatíženíkrosu ani parkuru. Výsledek 57,6 trestných bodů jim zajistil právě druhé místo.

téže soutěži si dojel ještě pro pěkné čtvrté místo Lukáš Létal a Coco Rico. Ti zajeli drezurní zkoušku za 56,3 bodů a k tomu přidali jedno shození na parkuru. S krosem si poradili podobně jako Jaroslav Abík bezchybně a v čase.

Lukáš Létal zároveň ukázal nejlepší český výsledekrámci nejvyšší soutěže CNC1*, kde skončiliInnocentou devátí.  Za drezuru obdržela tato dvojice 59 trestných bodů a 10 jich přidala na parkuru, a to za dvě skokové chyby a 2 body k tomu navíc za překročený čas. Krosem prošli bez zaváhání. „Ina od června nezávodila, takže jsem i tak spokojen. Na parkuru to sice nebylo zcela dle představ, ale v krose byla výborná. Jako by závodila "včera" a ne před více jak půl rokem," popsal jezdec.

nejnižší soutěži „LL“ se dařilo Miriam Záveské, kterákoněm Cairo skončila na páté pozici, a to s 57,3 trestnými body. V soutěži L pro jezdce do 18 let si pro deváté místo dojela zřejmě nejmladší členka české ekipy Eliška Horáková a Maratony. Společně to byla první soutěž této úrovně

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE