reklama 11C

Vašáryová třináctá druhý den MS mladých koní

ikonka

O poznání více českých startů v rámci drezurního mistrovství světa mladých koní v Ermelo se uskutečnilo v pátek 3. srpna. Takzvané malé finále čekalo na pětileté koně, kde se podařilo v sedle Winstona vybojovat 13. příčku Haně Vašáryové…
03.08.2018 19:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Jak jsme vás již informovali, tato dvojice ve čtvrtek absolvovala první kvalifikační soutěž. V pátek tak na Hanu Vašáryovou a Winstona čekalo malé finale pětiletých koní, kde česká dvojice získala 7.74 bodů. Tento výsledek stačil na 13. místo.

Dvě české dvojice se postavily na start páteční kvalifikační soutěže šestiletých koní. Z lepšího výsledku se radovala Libuše Mencke. Ta totiž v sedle Sandokana počítala 7.30 bodů. O pět desetin bodu méně si zde připsala Hana Vašáryová, a to spolu s Davidem du Plessi-Belliere.

Obě jezdkyně nechyběly také v kvalifikaci pro sedmileté koně. Tam si lepší výsledek připsala Hana Vašáryová, a to třicátou příčku spolu s koněm Santos Dumont za hodnocení 71.014 %. O šest míst níže se postavila Libuše Mencke, když v sedle koně Glucksruf II získala za svou úlohu 68.532 %.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE