reklama 11C

Václav Studnička ovládl první kolo ZJP ČJF 2018

ikonka

Vítězem úvodního kola tzv. velké túry parkurové části Zimního jezdeckého poháru ČJF 2018 se stal Václav Studnička. V konkurenci 15 dvojic zvítězil s Elis 4 v Královicích u Slaného v soutěži stupně S* (125 cm), která vyvrcholila napínavým finále…
03.02.2018 18:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Do něj postupovalo 10 nejlepších dvojic, přičemž 4 z nich měly na svém kontě nulu. A právě mezi nimi se rozhodovalo o nejvyšších příčkách. Denisa Vegrichtová s Phoebe i napodruhé udržela čistý štít, a tak šla do vedení. Po ní nastupoval Václav Studnička s Elis 4. I když tolik nezkracoval, tak nastavil velmi rychlé tempo a s časem 47,12 sekund přestihl Denisu Vegrichtovou asi o půl sekundy. 
 
O vedení jej mohl záhy připravit Filip Doležal s Casandrem. I když jel také čistě, čas měl z elitní trojice nejhorší a zařadil se na třetí příčku. Na té se nakonec udržel, neboť Jan Štětina s Guusem S jednou chyboval. Pokud by se tak nestalo, radoval by se z vítězství. Takto z toho bylo jen nevděčné čtvrté místo. Útěchou mu mohla být skutečnost, že s dalšími svěřenci (Gylord-S a Conthargos-S) obsadil i 5. a 6. příčku.
 
V malé túře na stupni L* (115 cm) vyhrála Petra Pešková na koni Patricks Hill. Za ní skončily Jennie Kaasová s Čielsie a Denisa Vegrichtová s Garfieldem 4. 
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže. Podrobnosti přineseme v tiskové zprávě. Těšit se můžete i na nezkrácený video záznam všech seriálových soutěží a také na souhrnnou video reportáž internetové televize EquiTV.cz.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE