reklama 11D

V neděli odstartuje ve Velké Chuchli sezona 2018

ikonka

Tuto neděli bude na závodišti v Praze-Velké Chuchli zahájena nová dostihová sezóna! Vrcholem otevíracího odpoledne je 91. ročník Gomba handicapu primátorky hlavního města Prahy pro čtyřleté a starší sprintery. Na co všechno se můžete těšit?
05.04.2018 21:58  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Celkem se uskuteční sedm dostihů s 59 koňmi a 19 jezdci, první dostih startuje ve 14 hodin, areál závodiště je pro diváky otevřen již od 12 hodin.
 
Do 91. Gomba handicapu primátorky hlavního města Prahy míří skvělá sestava! Na startovní listině je jedenáct velmi kvalitních koní, mj. obhájce loňského triumfu Master of Gold (5:1, druhý favorit) a vítěz EJC Million Ultimate Fight (4:1, první favorit). V handicapových dostizích však koně nesou zátěže podle předchozí výkonnosti, a tak se šance na úspěch otevírají celé řadě dalších kandidátů. Ostatně, z posledních deseti ročníků Gomba handicapu se sázkový favorit prosadil pouze třikrát.
 
V sedle loňského premianta Master of Golda bude, stejně jako před rokem, trojnásobný polský šampión Szczepan Mazur. Teprve dvaadvacetiletý žokej je jedním z největších regionálních jezdeckých talentů současnosti a navzdory svému mládí už má na kontě více než tři stovky vítězství, včetně triumfů v Polském derby nebo Velké varšavské. Na chuchelské dráze se tentokrát představí třikrát, v prvních dvou položkách programu pro tříleté koně a pak samozřejmě v již zmíněném vrcholu dne.
 
Provozovatelé závodiště zvou k návštěvě nově zrekonstruované restaurace, která se nachází v 1. patře tribuny a má otevřeno i během pracovního týdne. Nabízí široký sortiment kvalitních jídel a nápojů a po příjemném posezení v kultivovaném prostředí odtud máte blízko jak do paddocku, kde se představují koně před každým dostihem, tak do hlediště tribuny, přímo do sektoru naproti cílové podkově. A v restauraci u sázkových terminálů můžete zkusit i své tipařské štěstí, takže – ať se vám daří!
 
Ilustrační foto archiv TMM



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE