reklama 11D

V italském Arezzu skončila Toscana Tour 2016

V neděli 10. dubna skončil v italském Arezzu jarní seriál parkurových závodů Toscana Tour. Poslední dva mítinky v sérii startovaly v Arezzu také české jezdkyně Nikola Bieliková a Michaela Hasnedlová. Jak se jim vedlo v CSI3*, se dočtete níže.
10.04.2016 19:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz
 
O úspěších Nikoly Bielikové s mladými koňmi v prvních dnech v Arezzu jsme vás informovali. Ve finále túry pro sedmileté koně dojela s Casillasem ve čtvrtek 7. dubna na třetí příčce
 
Závody od pátku 8. dubna pokračovaly soutěžemi Gold, Silver a Bronze Tour. Nikola Bieliková startovala s Carthinjem v Silver Tour. V páteční stočtyřicítce jednou chybovala, v sobotním kole, které se jelo opět na parkuru do 140 cm, dokončila bez trestných bodů. Finále se konalo v neděli 10. dubna a v něm inkasovala 20 trestných bodů
 
Michaela Hasnedlová závodila s Ugue du Paddock v bronzové túře. Páteční parkur do 130 cm dokončila s jednou chybou. Dvě překážky pak šly k zemi při během stotřicítky v sobotu a dvě chyby přišly také v neděli v poslední soutěži této túry.
 
Celé závody skončily soutěží Grand Prix s překážkami do 160 cm. V Česká republika zastoupení neměla. Vítězem se stal Francouz Fabrice Dumartin s koněm Cannavaro, který dokončil obě kola bez trestných bodů v nejlepším čase.
 
Výsledky z Arezza najdete TADY



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE