reklama 11B

V Pezinku jsme měli i voltižní reprezentaci na CVI

Ve slovenském Pezinku se ve dnech 17. – 19. června představili čeští reprezentanti i v rámci mezinárodních voltižních závodů CVI3*. Největší úspěch slavila mezi dětmi při CVI2* Tereza Czyzová, když nenašla přemožitele a zasloužila se o českou hymnu…
20.06.2016 10:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Tereza Czyzová se představila při CVI2* v dětské kategorii, kde již od prvního kola vedla. Cvičila na koni Aladin a lonžérem byl Ondřej Svoboda. Díky tomu, že jezdkyně jako jediná zajelaobou kolech výsledek nad 7 bodů, nebylo o vítězství pochyb. Dvoukolou soutěž nakonec skončilavýsledkem 7,028 bodů a se slušným náskokem na soupeře.  

Mezi dětmi se dařilo českým zástupcům i při CVI1*. Pro druhé místo si totiž dojela Barbora Obluková, která se představilakoněm Landar a lonžérkou Petrou Cinerovou.

České reprezentanty jsme měli i mezi juniory, kde se však více dařilo skupinám. Pro páté místo si dojel tým TJJ Lucky Drásov, kdyždvoukolové soutěži získali členi družstva celkem 6,325 bodů. O něco vyšší hodnocení si odvezlidruhého kola

Při nejtěžší úrovni CVI3* se za Českou republiku představili jednotlivci i dvojice. Mezi ženami obsadila Jana Bartoňkovákoněm Landar konečné deváté místo, a to se známkou 6,797 bodů. Nejlepší známky získalapovinné sestavyprvním kole. Mezi muži si pro sedmou pozici dojel Josef Zelinka. Jeho výkon ohodnotili rozhodčí za 6,451 bodů. Jezdec si výrazně polepšildruhém kole, když získal 7,248 bodů. To byl čtvrtý nejlepší výsledek. Na lepší umístění mu to však již nestačilo. V týmové soutěži vybojovali zástupci TJ voltiž Tumačov čtvrté místo za 6,265 bodů.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE