reklama 11C

V Olomouci odstartovala soutěž C-E-T o účast v GCT

Czech Equestrian Team vypsal soutěž pro jezdce do 25 let o účast na závodech CSI1* nebo CSI2* při jednom z kol Global Champions Tour v roce 2018. První bodovaná klání proběhla při CSI v Olomouci a v čele žebříčku je Barbora Tomanová.
27.06.2017 10:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Celkem tři mítinky konané v ČR v letošní sezoně jsou v pravidlech C-E-T jako ty, na nichž mohou jezdci ve věku do 25 let sbírat body do žebříčku nové soutěže. Konečný vítěz bude mít v příštím roce možnost zúčastnit se mítinku CSI1* nebo CSI2* při některém z kol Longines Global Champions Tour a Global Champions League. 
 
Soutěž o tuto jedinečnou zkušenost vyhlásili zástupci Czech Equestrian Teamu a první bodované parkury absolvovali jezdci při mezinárodních závodech v Olomouci. Konkrétně šlo o tři parkury v rámci takzvané European Youngster Cup Tour, která je určena pro stejnou věkovou kategorii.
 
Po započtení olomoucké EY Cup Tour je na prvním místě žebříčku Barbora Tomanová s 63 body, na druhé příčce je Michaela Refková s 47 body a jediný bod pak na ní ztrácí dvojice jezdkyň Kateřina de Jagerová a Tina Šalková.
 

Bodovou tabulku najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Kompletní pravidla jsou k nalezení v aktualitách na webu www.c-e-t.cz 
 
Zdroj: Czech Equestrian Team
Foto Kateřina Návojová



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE