reklama 11A

V Martinicích korunovali jezdce Šampiony 2018

ikonka

V neděli 14. října se v Martinicích u Březnice oceňovali nejen vítězové a umístění v jednotlivých soutěžích Podzimní ceny, ale také nejlepší jezdci celoročního žebříčku Jezdec Šampion Equitana Martinice 2018. Ceny byly velmi atraktivní…
15.10.2018 10:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
V kategorii mužů odjížděl novým vozem značky Audi Matěj Kotalík, v kategorii žen Barbora Vojtková. Automobil budou moci používat po dobu jednoho roku.
 
V kategorii dětí vybojovala skútr Jana Táboříková a v kategorii naděje byla vyhodnocena hned dvě první místa. Elektro koloběžku si odvezli Oliver Písařík a Klára Hlaváčková.
 
 

Vyjádření pořadatelů k výsledkům žebříčku Jezdec Šampion Equitana Martinice 2018

 

"Jsme velice rádi, že letošní jezdecká sezona v areálu Equitana se dá považovat v mnoha ohledech za úspěšnou. K tomu samozřejmě dopomohlo několik nezbytných faktorů a všem, kteří si letošní Martinice užili patří velké poděkování za přízeň. Rok 2018 přinesl v Martinicích i několik novinek, mezi které patří  žebříček Jezdec Šampion Equitana Martinice 2018. Prvotní myšlenkou žebříčku bylo zpestření sezony pro jezdce a to se, dle našeho mínění, povedlo. Myšlenka našla pozitivní odezvu i u partnerů a tak bylo možné oznámit jezdecké veřejnosti zavedení této novinky. Každý kdo někdy tvořil podobné žebříčky , případně pravidla seriálových soutěží ví, jak velmi náročný je to úkol . Snažíte se nasimulovat všechny varianty, které mohou nastat a stejně nastane varianta jiná. Z tohoto důvodu letos byly vyhlášeni dva vítězové žebříčku Jezdec Šampion v kategorii nadějí. Není tedy pravda, že byl někdo diskvalifikován, případně jinak poškozen. Vzhledem ke vzniklé situaci bylo rozhodnuto, že budou vyhlášeni vítězové dva, což bylo prezentováno již při závěrečném vyhodnocení a je to prezentováno i prostřednictvím médií. S partnerem této kategorie  je již domluveno dodání druhé koloběžky a ta bude v nejbližších dnech předána. Bylo a je naším zájmem přinášet jezdcům příjemné zážitky a ne někoho jakkoli poškozovat.  Což jistě dokládá celý průběh letošní martinické sezony, v rámci které byly vyplaceny finanční ceny přesahující jeden milion korun a předány kromě jiných věcných cen i tři vozidla novým uživatelům. Přejme si, aby sezona 2019 byla alespoň tak úspěšná jako ta letošní."
 
 

Otevřený dopis Bohuslava Novohradského adresovaný VV ČJF

 

Podrobnosti najdete na webu www.csi-martinice.cz.

 

Foto archiv pořadatele 
Zdroj: Facebook Jízdárny Equitana Martinice



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE