reklama 11B

V Hradištku se schyluje k finále Champions Tour

ikonka

Seriál skokových závodů Champions Tour 2018 vyvrcholí v termínu 6. – 9. září v jezdeckém areálu v Hradištku u Sadské. Ve finále budou bojovat čtyři hodnocené kategorie, a to junioři, jezdci 40+, U25 a Top Ten Cup…
03.09.2018 19:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Sobotní program skokových závodů v rámci Champions Tour 2018 nabídne jezdcům svých kategorií jednu z posledních možností promluvit do finálových žebříčků. Junioři spolu s jezdci staršími čtyřiceti let se představí v soutěži stupně L*, jezdci U25 v S* a nejvyšší parkur toho dne ST* bude čekat na soutěžící v rámci Top Ten Cupu.

Náročnější zkoušky jsou pak pro jezdce jednotlivých kategorií připraveny na neděli, kdy proběhne finále. Tam si junioři i jezdci starší čtyřiceti let musí poradit s parkurem stupně L**, jezdci v U25 s parkurem S** a Top Ten Cup vyvrcholí soutěží ST**.

Ve vedení žebříčku nejnáročnější kategorie Champions Tour Top Ten Cupu stojí před tímto zářijovým mítinkem s nejvyšším počtem bodů Miloslav Příhoda. V kategorii U25 se zatím nejvíce dařilo Andreje Halíkové a mezi juniory Anetě Páblové. Žebříčku jezdců starších čtyřiceti let vévodí Pavel Jarolím.

Kompletní žebříčky najdete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE