reklama 11B

V Hong Kongu začal hvězdně obsazený závod Masters

V Hong Kongu odstartoval v pátek 10. února výborně obsazený skokový mítink na úrovni CSI5*, který je součásti série Logines Masters. V prvním dni proběhly dvě soutěže, díky časovému posunu známe vítěze i večerní stopadesátky. Více se dočtete v článku
10.02.2017 16:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Simon Delestre a Chesall Zimequest. Foto: LGCT / Stefano Grasso

Zahajovací soutěží výborně obsazených závodů Longines Masters v Hong Kongu byla dopolední stopětačtyřicítka na čas s jednadvaceti dvojicemi na startu.
 
Španělská jezdkyně Pilar Lucrecia Cordon v sedle Coriany van Klapscheut překonala parkur čistě v nejlepším čase 55,68 a radovala se tak z vítězství. O sekundu pomalejší byl druhý jezdec v pořadí Francouz Roger-Yves Bost na Pegase du Murier a třetí příčku vybojovala Jane Richard Philips (SUI) s Zekinou Z.
 
Večer od 21.00 hodin se jela soutěž s překážkami do 150 cm s finále pro všechny bezchybné dvojice, do kterého jich nakonec postoupilo dvanáct.
 
Zajet i druhou část bez zaváhání se podařilo pěti dvojicím, mezi nimi pak rozhodoval čas dosažený ve finále. Ten měl nejrychlejší švýcarský jezdec Martin Fuchs s koněm Clooney, druhé místo získal Simon Delestre (FRA) na Chesall Zimequest a třetí dojel Ital Emanuele Gaudiano s Casparem.
 

Výsledky z Hong Kong Longines Masters najdete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE