reklama 11B

V Dance and Jump začíná vánoční odpočítávání

ikonka

/PR článek/Jezdecký obchod Dance and Jump si připravil tradiční vánoční odpočítávání. Akce, při které můžete využít předvánoční slevy, odstartuje v pondělí 4. prosince, kdy svátek slaví Barbora. Dárek je v ten den připraven i pro všechny Báry…
01.12.2017 14:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
Jezdecký obchod Dance and Jump vás zve k tradičnímu VÁNOČNÍMU ODPOČÍTÁVÁNÍ, které odstartuje v pondělí 4. prosince svátkem jezdkyně JK Dance and Jump Báry Tomanové. Tato oblíbená akce je určena pouze pro registrované zákazníky, kteří nakoupí v obchodním domě nebo na e-shopu Dance and Jump. V pondělí 4. prosince je výše slevy 20% a každým dalším dnem se snižuje o 1%.
 
Výhodně nakupovat můžete až do Štědrého dne.
 
Všechny Barbory, které nakoupí v pondělí 4. prosince od nás dostanou ke svému svátku jako dárek stolní kalendář Dance and Jump 2018.
 

Předvánoční otevírací doba:

Ve všední dny mají pro vás otevřeno 9.00 - 20.00, v sobotu a během všech adventních nedělí 10.00 - 18.00.

Od začátku prosince můžete přispět na dobrou věc tím, že za velkoobchodní ceny nakoupíte v obchodním domě Dance and Jump krmiva, pamlsky, hračky a pelíšky a ty pak věnujete pod stromeček potřebným pejskům a kočičkám. Všechny tyto vánoční dary předají zástupci Dance and Jump útulku v Mělníku.
 

Web Dance and Jump můžete navštívit ZDE


 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE