reklama 11A

V Chuchli se poběží první klasický dostih roku

ikonka

Na dostihovém závodišti v Praze Velké Chuchli se v neděli 6. května poběží první letošní klasický dostih Velká jarní cena klisen, která zažije svůj jubilejní sedmdesátý ročník! Podrobnosti čtěte v dostihovém infoservisu níže…
03.05.2018 15:54  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B
Počáteční fázi má letošní dostihová sezóna zdárně za sebou a nyní nadchází čas klasických zkoušek. A hned ta první bude mít mezinárodní obsazení: do 70. Jarní ceny klisen (Listed, 1600 m, 550 tis. Kč) nastoupí dvanáct zástupkyň domácích stájí a dvě aktérky přicestují z Německa. Okruh favoritek je početný a čeká se atraktivní podívaná. Celkem se v neděli 6. května na závodišti ve Velké Chuchli poběží osm dostihů s 83 koňmi a 29 jezdci, první dostih startuje ve 14 hodin, areál je otevřen již od 12 hodin.
  

FAVORITKOU LOVE CONNECTION, ALE ČEKÁ SE VYROVNANÝ BOJ

Podle otevírací kurzové nabídky je mírnou favoritkou Jarní ceny klisen loňská juniorská šampiónka Love Connection (ž. Chaloupka, 4:1), ale reálnou šanci na vítězství má minimálně pětice účastnic. Druhou šancí je premiantka přípravného Deylova memoriálu Rapet (žk. Liška, 5,5:1), následovaná Lareonou (ž. Rája, 6,5:1), Carmellou (7,5:1) a první z německého tandemu Marinkou (ž. Bojko, 7,5:1).
 

ŽOKEJSKÁ ESA V AKCI! 

Jozef BOJKO
Více než 1200 vítězství
Nejúspěšnější slovenský žokej historie, vyučil se v Praze.
Přes dvě desítky let působí v Německu, byl tamním vicešampiónem sezóny 2001.
Vyhrál osm klasických dostihů, včetně Německého derby (2011, Waldpark) i Českého derby (2000, Indurain).
 
Per-Anders GRABERG
Více než 1100 vítězství
Elitní skandinávský žokej, mnohonásobný šampión.
Vyhrál Derby ve Švédsku, Dánsku, Norsku nebo Polsku.
Třikrát startoval na pražském Evropském poháru žokejů.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE