reklama 11A

V Cáchách se jely poslední volné sestavy CVIO

V neděli 10. července se uzavřely posledními volnými sestavami závody CVIO v Cáchách. Ty jsou součástí tradičního festivalu CHIO. Za účastí české reprezentantky Jany Bartoňkové se tak dojela první z pěti disciplín, které jsou na programu mítinku.
10.07.2016 17:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Kategorii mužů ovládl při CVIO v Cáchách domácí Thomas Brüsewitz. Foto: FEI

Voltižní závody CVIO se konaly od 8. do 10. července. Jana Bartoňková s Landarem, kterého lonžuje Petra Cinerová dokončila na nehodnocené pozici, protože nakonec chybí výsledek z volné sestavy. Ženskou kategorii ovládla Němka Krisina Boe, jejíž průměrná známka z třech sestav hodnotu 8,108. Druhá je další domácí voltižérka Janika Derks, jež dokončila se známkou 8,107. Třetí místo brala italská hvězda Anna Cavallaro.
 
Mužskou kategorii jednotlivců vyhrál opět německý reprezentant Thomas Brüsewitz s výborným průměrným hodnocením 8,168. Druhé místo vybojoval Rakušan Stefan Csandl a třetí dokončil Francouz Vincent Haennel.
 
V soutěži Pas-de-Deux získala vítězství dvojice z Rakouska. Thiel a Csandl dojeli se známkou 8,931! Ve skupinách vyhráli Francouzi. V Cáchách se jela také soutěž Poháru národů, což není často k vidění. V se sčítají známky jednoho muže, jedné ženy a jedné skupiny pod vlajkou stejné země. Pohár národů vybojovala Francie, kterou zastupovali Vincent Haennel, Manon Noel a skupina Noroc.
 
Výsledky z CVIO Cáchy najdete ZDE



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE