reklama 11A

Uzávěrka inzerce v Jezdeckém kalendáři 2019

ikonka

Termín uzávěrky pro objednávky inzerce ve stolním Jezdeckém kalendáři 2019, který vyjde 1. prosince v tištěném nákladu 10.000 kusů, byl prodloužen do středy 24. října! Oslovte tisíce uživatelů a získejte za každých 100 Kč kalendář pro své partnery!
19.10.2018 17:02  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Termín uzávěrky pro následné dodání hotových inzertních podkladů zůstává v pátek 26. října, a to z důvodu, aby byl dostatek času na zpracování jednotlivých stránek a možnost kontroly ze strany inzerentů před odevzdáním kalendáře do výroby. Ta z důvodu vysokého tištěného nákladu trvá cca 1 měsíc. 
 
Nejmenší verze inzerátu 8 x 3 cm vyjde již od 3.500 Kč. Střední inzerát 12 x 3 cm vyjde od 5.000 Kč a velký 29 x 3 cm na 10.000 Kč (ceny uvedeny bez DPH). S větším počtem inzerátu klesá cena za jednotlivé reklamní pozice (viz tabulka na www.jezdeckykalendar.cz). Další slevy jsou poskytovány v rámci reklamních balíčků mediální skupiny Equinet, která je vydavatelem zmiňovaného kalendáře.
 
Máte také možnost přiobjednat si reklamní polep stojánku (30 x 3 cm) u odebíraných kusů kalendářů za 10 Kč / kus, díky němuž váš vlastní okruh uživatelů uvidí nejvýrazněji po celý kalendářní rok právě vaši reklamní prezentaci. Reklama ve stolním Jezdeckém kalendáři funguje i díky tomu, že je všem jeho uživatelům na očích po celý kalendářní týden. 
 
Praktický stolní kalendář s fotografiemi koní je hojně využívaný i díky tomu, že má dvojnásobný prostor pro víkendové dny a v kalendáriu jsou uvedeny významné jezdecké akce konané v České republice i v zahraničí. 
 

Podrobnosti najdete na www.jezdeckykalendar.cz

 
Neváhejte nás kontaktovat co nejdříve a rezervujte si prostor ve vybraných týdnech, během nichž se vám aktivní oslovení klientů hodí nejvíce! Pište na e-mail: info@jezdci.cz, případně volejte 606 382 315. Kontaktní osoba: Josef Malinovský



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE