reklama 11D

Úvodní den zduchovického festivalu pro mladé koně

ikonka

Během sobotního dne 22. září se ve Zduchovicích konala první kola skokového Festivalu pro mladé koně ve věku čtyř až osmi let. U mladších ročníků rozhodoval styl, přičemž o hodnocení se postarali dva němečtí komisaři Jürgen Esch a Hanfried Haring…
22.09.2018 20:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ve čtyřleté kategorii získali dvě nejvyšší hodnocení svěřenci vedení Zdeňkem Žílou. Nejlépe hodnoceným koněm byl hřebec Cannor, který absolvoval soutěž 105 centimetrů vysokou s hodnocením 8,2 bodů. Druhé místo si zatím drží tentýž jezdec s Cadillacem 36, a to s výsledkem 7,8 bodů.

Vysoké známky bylo možné vidět i mezi pětiletými, pro něž byl připraven parkur 115 centimetrů vysoký. Nejlépe hodnoceným koněm byl Calido S s Adélou Půlpánovou, po jedné chybě však skončil s výsledkem 7,7 bodů na třetí pozici. Lepší byl Longines LB s Josefem Lánským (8,3 bodu) a Connor McGregor s Eliškou Bielko (8,0 bodů).

Nejvyšší známku sobotního dne získal šestiletý Harvey s Kamilem Papouškem. Vedou tuto kategorii se slušným náskokem a známkou 8,5 bodů.

Pro sedmileté a osmileté koně byla připravena skoková zkouška s handicapem, kde již rozhodovaly trestné body a čas. I v tomto případě se radoval z první pozice Kamil papoušek, a to zásluhou Van Heartbreakera. Dvojice měla v cíli náskok více jak dvou vteřin.

V neděli jsou tyto kategorie připravena druhá kola. Nechybí ani otevřené soutěže pro koně ve věku čtyř až osmi let.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE