reklama 11C

Úvodní den ČSP v Litomyšli pro Kluse a Pinkavovou

Čtvrtek 8. června otevřel další kolo letošního ročníku Českého skokového poháru. Seriál se nyní přesunul do Suché u Litomyšle a úvodní den ukázali dobrou formu především Marek Klus a Dana Pinkavová. Druhá zmíněná ovládla kvalifikaci Amateur Tour…
08.06.2017 19:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Čtvrteční den byl totiž nejen ve znamení zahajovacích soutěží, avšak jela se také první kvalifikace do sobotního finále Amateur Tour. S připraveným parkurem stupně Z (100 cm) si nejlépe poradila Dana Pinkavová a La Cora. V soutěži hodnocené na limitovaný čas se tato dvojice dostala do cíle s odchylkou pouze 0,11 vteřiny.

Nejvyšší soutěž prvního skokového dne pak byla v režii Marka Kluse. Ten totiž s koněm Quincy v dvoufázovém skákání 125/130 centimetrů nenašel přemožitele. V druhé fázi jako jediný dokončil v čase kratším než 28 vteřin a s náskokem více jak půl vteřiny se zaslouženě radoval z vítězství.

Během pátečního dne se uskuteční nejen druhá kvalifikace Amateur Tour, ale také první uzavřená soutěž pro juniory při Czech Junior Cupu. Zároveň se bude skákat až do 130 centimetrů.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Výsledky naleznete i v přiloženém záznamu. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE