reklama 11A

Úvodní den CSI Poznaň s českými starty

ikonka

Mezinárodní skokové závody CSI4* se v polské Poznani konají od čtvrtečního dne 7. června. Na startu máme také dvě české zástupkyně. Výborné druhé místo získala tento den v soutěži započítávané do Longines žebříčku Emma Augier de Moussac…
07.06.2018 20:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Čtvrteční den přinesl celkem dvě skokové zkoušky, které se jely při CSI4*. O závěr dne se postaral parkur 145 centimetrů vysoký, který se při Big Tour hodnotil také do Longines žebříčku. Skvělý výkon se podařil Emmě Augier de Moussac, která s klisnou Diva dokončila bezchybně a její rychlý čas jí vynesl druhou příčku ve výsledkové listině.

V rámci Medium Tour se do cíle bez trestných bodů dostaly Emma i Charlottě Augier de Moussac. Pro nejlepší český výkon si díky rychlejšímu času dojela Emma Augier de Moussac, která sedlala koně Brighton Bay.

Umístění v elitní desítce si během čtvrtka zajistila svým výkonem také Sára Vingrálková. S koněm Kas-Sini DC absolvovala soutěž Small Tour jedoucí se při CSI1*. Na parkuru 130 centimetrům vysokém předvedla bezchybnou a poměrně rychlou jízdu.

Mezi mladými koňmi startovala Emma Augier de Moussac s koněm Homey. Dvojice se po bezchybné první fázi kvalifikovala do té druhé. V ní nakonec inkasovala 4 trestné body za jedno shození a dosažený čas jim stačil na 14. místo ve výsledkové listině.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE