reklama 11C

Úvod GCL pro domácí celek London Knights

ikonka

Během pátku 3. srpna se v Londýně v rámci dalšího kola série Global Champions skákalo při prvním kole Global Champions League. Domácí tým London Knights dominoval v tomto úvodním kole, když nastoupil ve složení Ben Maher a Nicola Philippaerts…
04.08.2018 12:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Tým London Knights je zároveň vedoucím týmem v rámci dosavadního bodování a velice se těší na vyvrcholení v rámci GCL Super Cupu při pražském Playoffs letos v prosinci. O tom, zda si i v Londýně připíšou plný počet bodů za vítězství, rozhodne sobotní druhé kolo.

Dají se očekávat různé taktické kroky, neboť hned čtyři týmy v čele mají po pátečním londýnském kole nula trestných bodů na kontě. Vedle London Knights jsou to dále Cannes Stars, Miami Celtics a Berlin Eagles. Dalších devět týmů je však v rozestupu pouhých dvou chyb, což slibuje napínavý a dramatický sport.

Ben Maher prozradil něco z jejich taktiky pro sobotní start. „Jsme velice šťastný za páteční výkon. Nastupovali jsme jako první, což není pozice na startu, kterou máme rádi. Ale šli jsme do toho, splnili náš plán a pak to bylo na ostatních. Byly zde jedna nebo dvě možnosti, které byly opravdu riskantní, ale my jsme volili jistější variantu. Měli jsme na paměti týmový výsledek a vyplatilo se nám to. Koně byli včera velmi dobří. Dnes je důležité jít dál až do konce. Chceme zkusit opět dvě bezchybné jízdy,“ popsal Ben Maher.

Nicola Philippaerts potvrdil slova týmového kolegy. „V pátek jsem se cítil výborně, Ben zajel skvělý čas, takže jsme měli ideální vstup do soutěže. Je na nás teď vyvíjen více tlak, navíc je to náš domácí závod. Doufejme, že to v sobotu zopakujeme,“ doplnil.

Velkými rivaly tohoto týmu je družstvo Valkenswaard United, kteří jsou aktuálně druzí v průběžném bodování. I toto duo nastupovalo v rámci páteční týmové soutěže poměrně brzy na start. Alberto Zorzi a Maurice Tebbel věděli, že musí udržet bezchybné konto, pokud chtějí být poblíž svých největších soupeřů London Knights. Ti už v tou dobou měli soutěž s bezchybným výkonem za sebou.

Alberto Zorzi však nakonec inkasoval 4 trestné body, což je také konečný zisk po prvním kole pro tento tým. Maurice Tebbel, který startuje v rámci U25, totiž předvedl výbornou, a především bezchybnou jízdu.

O tom, kdo se bude radovat v Londýně z vítězství, rozhodne druhé kolo Global Champions League, které se koná v sobotu od 13:30 hodin místního času.

 

Stránky pořadatele naleznete ZDE.

Zdroj: Tisková zpráva GC

Foto: Stefano Grasso




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE