reklama 11C

Úspěšný páteční den české ekipy na CSI Linz

ikonka

Početná ekipa českých jezdců závodí v termínu 12. – 15. dubna na mezinárodním mítinku CSI v rakouském Linzi. V rámci pátečního programu si naši jezdci připsali hned několik bezchybných jízd a umístění v elitní desítce…
13.04.2018 19:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Pět českých dvojic protnulo cílovou pásku parkuru vysokého 135 cm v rámci CSI2* bez zatížení jediného trestného bodu. Nejrychlejší čas, a tím i nejvyšší umístění, zaznamenal Rudolf Doležal v sedle koně Quattro Cento, který obsadil šestnáctou příčku. S nulou dokončili také Alžběta Vojtková v sedle koní Capua a Catero Invest, Václav Nágr a D’Amelusina R 22 i Kateřina Málková a Dedijtje.

Z druhé příčky se radovala v rámci pátečního programu Valentýna Kuková. Jezdkyně sedlala na parkuru vysokém 120 cm při CSICh-B koně Shadow. V juniorské tůře se z českých reprezentantů nejvíce dařilo Tereze Svobodové, která v sedle Britanii po bezchybné jízdě na překážkách vysokých 130 cm obsadila osmou příčku. Sedmou příčku pak v soutěži s výškou překážek 120 cm při CSI1* zajistila pro českou vlajku Adéla Pokorná spolu s Alabamou 2.

V závěru pátečního programu se odehrála soutěž v rámci Big Tour CSI1* na překážkách 130 cm, kde uzavřela elitní pětku Alžběta Vojtková v sedle Pinky Pay.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE