reklama 11A

Úspěšný čtvrtek pro Čechy na CSI Jakubowice

Na mezinárodních skokových závodech CSI3* v polských Jakubowicích se českým dvojicím ve čtvrtek 13. července opravdu dařilo. Nejprve zajistil dvakrát českou hymnu Kamil Papoušek, poté se v nejtěžší soutěži Gold Tour dařilo Ondřeji Zvárovi…
13.07.2017 19:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Kamil Papoušek nenašel přemožitele s koněm Cartooci v soutěži Small Tour. Tento parkur byl hodnocen na čas a jezdci se představili na parkuru 120 centimetrů vysokém. Česká dvojice předvedla suverénní jízdu, když zvítězila s velmi slušným náskokem více jak tří vteřin.

Tento český reprezentant pak navázal na ranní vítězství a zopakoval ho s koněm Nadal Z v soutěži Silver Tour. Parkur při CSI3* byl 140 centimetrů vysoký a opět šlo o soutěž hodnocenou na čas. Kamila Papouška na dekorování ještě doprovodil Ondřej Zvára a Quimero M, kteří skončili pátí. Kamil Papoušek zároveň promluvil do elitní desítky i v Big Tour, kde s koněm Flying obsadil po bezchybném výkonu v první i druhé fázi konečné osmé místo.

Závěrečnou soutěží čtvrtečního soutěžního dne byla při CSI3* soutěž Gold Tour, kde se jezdcům výkony započítávaly i do Longines žebříčku. Na tomto parkuru se výborně předvedl Ondřej Zvára s koněm Cento Lano. Dvojice si s parkurem poradila nejen bezchybně, ale také ve velmi dobrém čase.  Ten jim nakonec stačil na velmi hezké třetí místo. V této zkoušce startoval i Kamil Papoušek, s koněm Centisimo však třikrát chyboval.

Českou výpravu doplnila juniorka Sofie Najmanová s koňmi Casanova-S a Billy Baron Z. V soutěži pro juniory se však na parkuru 130 centimetrů vysokém vždy pro jednu chybu do druhé fáze nedostala. 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE