reklama 11D

Úspěšný Příhoda i při sobotním CSN Leszno

ikonka

Český reprezentant Miloslav Příhoda dokázal navázat na páteční vítězství a i v sobotu 3. března předvedl se svými svěřenci vydařené výkony. V polském Lešně totiž získal na národních skokových závodech CSN hned dvě druhé pozice…
03.03.2018 19:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V závěrečné soutěži závodního dne, na parkuru velké rundy, sedlal dva koně. Velice dobrý výkon podal v sedle Clear Jolie, když si dojel i přes jednu chybu pro pěkné druhé místo. O vítězi rozhodoval dosažený čas, na kterého český reprezentant ztratil zhruba jednu vteřinu.

Do elitní pětice se dostal i v sedle Casally, když si na konto připsal celkem 5 trestných bodů, včetně jednobodové penalizace za překročený čas. Výsledek mu stačil na konečnou čtvrtou příčku ve výsledkové listině.

Pro druhou pozici si Miloslav Příhoda dojel i v předešlém parkuru střední rundy, který byl taktéž hodnocen na čas. V početnější konkurenci dovedl k druhé příčce klisnu Silkannu, a to po bezchybném a rychlém parkuru. Elitní desítku pak uzavřel s Calupem, s nímž inkasoval 4 trestné body.

V malé rundě sedlal český reprezentant Ferreoluse Interkonix, tedy svého úspěšného koně v soutěžích všestrannosti. V dvoufázovém skákání se po bezchybné první fázi podívali i do té druhé.  Jejich rychlý čas by stačil na umístění na předních pozicích, jedna chyba je však nakonec posunula na desátou příčku výsledkové listiny.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE