reklama 11A

Úspěšné zakončení CSN Magna Racino Čechů a Slováků

ikonka

I v neděli 25. února se postavili čeští i slovenští jezdci na start soutěží v rámci CSN v rakouském Ebreichsdorfu. Vrcholem mítinku byla soutěž Grand Prix, kde si ve slovenských barvách dojel na překážkách vysokých 140 cm pro 7. místo Henrich Mock…
25.02.2018 20:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Bezmála třicet dvojic čítala startovní listina zlatého hřebu mítinku CSN Magna Racino. V Grand Prix se na překážkách vysokých 140 cm představilo hned několik slovenských jezdců. Nejlepšího výsledku dosáhl Henrich Mock, který si v sedle koně Ramzes Z dojel se čtyřmi trestnými body pro sedmou příčku. Stejnému jezdci stačil na deváté místo výsledek i s druhým koněm, a to s Cane Calvin Toltien Z.

Z šesté příčky se na parkuru vysokém 130 cm radoval Vladimír Tretera spolu s koněm Ganster VH Noddevelt. O dvě příčky hůře pak dokončila další bezchybná česká dvojice, a to Lucie Strandlová a Labirint.

Elitní pětku v soutěži, kde překážky měřily 120 cm, uzavřela pod českou vlajkou Anna Matějčková. Mezi šestiletými koňmi se dařilo slovenské dvojici Cutting Edge v sedle s Alexandrem Martinem Genčíkem, když v nedělním finále vybojovali šestou příčku.

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE