reklama 11B

Úspěšné starty při pátečním CSN Magna Racino

ikonka

Početná česká a slovenská ekipa závodí na národních závodech CSN v rakouském Ebreichsdorfu. Reprezentanti obou zemí v pátek 23. února dosáhli na hned několik vítězství a další přední příčky výsledkových listin…
23.02.2018 20:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

České jezdkyně ovládly soutěž určenou pro šestileté koně. Na překážkách vysokých 105 cm, totiž vítězství pro českou vlajku vybojovala Tina Larysová v sedle koně Cardela. Bezchybný výsledek zaznamenala také Alice Mrazíková, které její výsledek spolu s koněm Cupcake Girl VH Lindenhof stačil na výsledné stříbro.

Další druhou příčku v českých barvách vybojovala Veronika Kolářová. Jezdkyně v soutěži s výškou překážek 115 cm sedlala Drahouška od Újezda. O dvě příčky níže se pak ve stejné soutěži postavila Mariana Michličková, a to spolu s Trischas Girl. Neméně úspěšný byl také Milan Klár. I tento reprezentant České republiky totiž vybojoval stříbrnou příčku v další soutěži s překážkami vysokými 115 cm, a to spolu s koněm Rapsodie.

S výsledkem 0,50 trestných bodů se v soutěži vypsané jako kvalifikace do finále Amateur Winter-Tour musel spokojit Vladimír Tretera, který na překážkách vysokých 125 cm sedlal Glierite. 

Úspěšní páteční starty mají za sebou také slovenští jezdci. Skvělou osmou příčku na překážkách vysokých 130 cm vybojoval Michal Žák v sedle koně Eristos de L Heribus. Čtvrté místo pak ve slovenských barvách vybojoval David Horváth a Salana, a to na parkuru s výškou překážek 125 cm.

Na dělenou zlatou příčku dosáhly na parkuru určeném pro pěti- a šestileté koně hned dvě slovenské dvojice, a to Alexander Martin Gencik s Cutting Edge i Monika Noskovicová v sedle Castalecchio SM.

Výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE