reklama 11D

Úspěšné starty Vašáryové při CDN St. Margarethen

ikonka

Na národních drezurních závodech v rakouském St. Margarethen se ve dnech 4. – 6. května prezentovala velice úspěšně česká jezdkyně Hana Vašáryová. V sedle svých koní předvedla vydařené výkony a dosáhla i na první příčku…
07.05.2018 09:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Během pátečního dne si připsala Hana Vašáryová pěkné druhé místo s koněm David du Plessis Belliere, a to v soutěži dle rakouské stupnice M. Za svůj výkon získala 67,059 %. Stejný den následně nenašla přemožitele s koněm Filipa, když se účastnila FEI úlohy Intermediate II. Na vítězství stačilo české dvojici získat 65,263 %.

V sobotu pak přidala česká jezdkyně ještě druhou příčku v soutěži pro mladé koně ve věku pěti let, kteří byli hodnoceni známkami za jednotlivé chody a prostupnost. Z Winstonem obdržela nejvyšší hodnocení za krok (8,8 bodů) a zisk 8,22 bodů celkem jí vynesl opět druhou pozici. Stejně tak druhá byla Hana Vašáryová v náročné úloze FEI Intermediate B. Představila se v sedle klisny Filipa a od rozhodčích obdržela 68,295 %. To jen těsně nestačilo na první pozici.

Hana Vašáryová dále sedlala během soboty i svého třetího svěřence. S koněm David du Plessis Belliere tentokrát startovala v soutěži pro šestileté koně, kde opět rozhodovaly známky za jednotlivé chody a prostupnost. Celkový výsledek 7,9 bodů vynesl jezdkyni druhou příčku.

Česká jezdkyně Hana Vašáryová pak zakončila závody během neděle, a to celkem čtyřmi starty. S Filipou dosáhla na 65,883 % a v soutěži FEI Intermediate A skončila čtvrtá. Dvakrát startovala s koněm David du Plessis Belliere, lepší výkon podali v soutěži určené pro koně ve věku 6-7 let. I díky vysoké známce za krok, když byli ohodnoceni známkou 9,0 bodů, si dojeli nakonec pro vítězství.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE